SmartGoals

Wat zijn SmartGoals?

 

Interactieve Trainingsmethode
SmartGoals is een interactieve trainingsmethode die werkt met lichtsignalen. De opgelichte SmartGoals vormen het doelwit. Ren, dribbel of schiet je door een opgelichte SmartGoal dan verspringt het licht naar een andere SmartGoal. Hierdoor train je zaken als kijkgedrag, handelingssnelheid, wendbaarheid, overzicht en teamspel in steeds veranderende wedstrijdsituaties. Plezier en uitdaging zijn gegarandeerd voor elk niveau.

 

Meten = Weten
In steeds meer sporten wordt meten steeds belangrijker. SmartGoals kunnen bijhouden hoe snel je bent een hoeveel er wordt gescoord. Leuk als competitie-element in trainingen; wie haalt de hoogste score? Maar vooral ook zeer geschikt als meetsysteem voor sprints, wendbaarheidstesten, passingtesten, etc. Vergelijk de resultaten met jezelf en met anderen om zo steeds beter te worden.

 

 

Meet prestaties van de spelers

Wij testen spelers door middel van speciale testen in verschillende topics als: snelheid, uithoudingsvermogen, passing, dribbelen en reactiesnelheid. 

Hierdoor komen training en gaming dichterbij elkaar te liggen en daagt het de spelers uit om hun prestaties te verbeteren!

De resultaten worden weergegeven in het platform welke niet alleen voor de trainer zichtbaar is, maar ook voor de speler! Met deze data kunnen wij nog beter aan de slag met jouw Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)

Gaming, beleving en plezier!

Wanneer elke speler zijn eigen SkillCard/shield met vaardigheden krijgt net als in de FIFA game staat dit garant voor beleving en plezier!

Net als Ronaldo, Messi, en Van Dijk hebben kinderen nu de mogelijkheid om ook hun eigen SkillCard te maken door een real-life videogame ervaring op het veld.

De Skillcards kunnen voor jouw voetbalfeestje of elftal worden uitgeprint! Dat zorgt voor een unieke SkillCard die je kan vergelijken met vriendjes en vriendinnetjes!

Scoor jouw eigen Voetbalschool TIC 'Skillscard'!

Het is mogelijk om bij ons jouw eigen persoonlijke skillscard te scoren! Dan kan doormiddel van een privé training of onze Perfomance trainingen.

 

De skillscard word persoonlijk voor de speler gemaakt aan de hand van de gemeten resultaten met onze SmartGoals.

 

Scoor hem nu! Klik hier voor meer informatie.