Voetbalschool TIC in het kort

 

Techniek * Inzicht * Coördinatie.

 

Zoals de naam het al aangeeft mikken we met onze voetbalschool

op drie belangrijke punten binnen het voetbal. Door deze drie belangrijke aspecten te combineren bieden we meer aan als een normale voetbaltraining, we proberen namelijk door deze aspecten te combineren alles uit het talent van een speler te halen en zijn prestaties op het veld te verbeteren.

 

 

Training voor Iedereen

 

Techniek.

Techniek is een belangrijke basis in het hedendaagse voetbal, bij onze voetbalschool word er daarom ook extra aandacht aangegeven en proberen we bij elke speler zijn technische punten telkens weer stap voor stap te verbeteren. Techniek is niet alleen een schaar of een akka, het is meer dan dat! Techniek is ook de aanname van een bal, waar raak je de bal voor een perfect schot? Bij ons leer je dus alle technische vlakken binnen het voetbal. Techniek is een zeer belangrijke basis voor elke speler om beter te willen worden.

 

Inzicht.

Inzicht is iets wat je niet zomaar verbeterd of specifiek aanleert, inzicht is vooral op gevoel en het talent van een speler. Om een beter inzicht te krijgen zijn er weldegelijk situaties waarin je kan trainen en aan kan gaan werken. Inzicht is daarom ook een belangrijke factor binnen onze voetbalschool en dat proberen doormiddel van vernieuwende trainingen over te brengen op de spelers. Door veel te herhalen en het laten zien van voorbeelden kunnen spelers een beter gevoel creëren en daardoor hun inzicht verbeteren!

 

Coördinatie.

Coördinatie, een belangrijk onderdeel wil je als voetballer beter en beter gaan worden. Goed voetenwerk geeft je namelijk de vaardigheid om sneller te kunnen bewegen. Hierdoor is de coördinatie die je ontwikkeld erg belangrijk. Door je coördinatie goed te trainen kan je spierblessures voorkomen, je flexibiliteit word verbeterd en je krijgt een beter fysiek uithoudingsvermogen.

Om bovenstaande doelen op een goede manier te kunnen realiseren en op een juiste manier aan de spelers over te brengen werken wij met specifieke trainingsapparatuur om spelers beter te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling proces.

Trainer

 

Gijs Bogers

25-01-1994

 

Eigenaar en hoofdtrainer Voetbalschool TIC. 

 

Certificaten:

·         Voorbereidend KNVB TCII

·         KNVB TCIII

·         Pupillentrainer KNVB

·         Techniektrainer KNVB

·         Loop-Coördinatietrainer

·         KNVB clinic begeleider